2023
14 sep

14 september 2023

Just nu har vi en ledig tjänst på ett vikariat hos oss

Marknadsassistent med inriktning mot sociala medier sökes för ett vikariat till oss.

Just nu söker vi efter en person som kan ansvara för marknadsföringen på sociala medier
samt produktion av film till vår Youtube kanal. Kanske är du nyutexaminerad inom mediekunskap eller så har du förvärvat motsvarande kunskap på annat vis? Det viktiga är att du har ett intresse för foto/film.

Militärfordonsmuseet i Strängnäs är ett av Europas största i sitt slag och visar den militära fordonsutvecklingen från 1900-talets början till idag.

Tjänsten som marknadsassistent innebär att du ansvarar för all marknadsföring och innehåll på våra sociala medier, hemsida, nyhetsbrev samt filmproduktion till vår Youtube kanal.

Vi arbetar idag såväl aktivt som framgångsrikt med våra sociala medier som främst är Facebook, Instagram, TikTok och Youtube. I tjänsten ingår även att administrera och kontinuerligt uppdatera Arsenalens hemsida där vi även har en webbutik för biljettförsäljning. Du kommer vidare att ansvara för utskick av nyhetsbrev med aktuell information om vad som händer i museet och skriva texter med förståelse för behovet av rätt tonalitet i våra olika kanaler. Arbetet sker i samverkan med övriga kollegor.

På Facebook och Instagram handlar det om att planera innehåll och följa mål, jobba med betald marknadsföring och vara tillgänglig i kommentarsfält och meddelanden. För dessa kanaler gör vi kortare filmer och reels som skall tilltala vår målgrupp. På Youtube skapar vi längre filmer som publiceras efter en plan. Filmning sker med systemkamera och andra hjälpmedel och redigering av filmerna sker i Adobe Premier Pro.

Du som söker behöver vara tillmötesgående och flexibel, samt har ansvarskänsla och ordning. Du är en utåtriktad person då du är en del av vårt ansikte utåt. Det kan till exempel innebära att vara med på bild och film i sociala medier. Du har goda kunskaper i att administrera sociala medier och hemsidor.

Vi tror vidare att du har god datorvana och att du kan handskas med de vanligaste Windows-programmen. Du har god kännedom om programmen från Adobe så som Photoshop, PremierPro, Illustrator, Indesign. Du har tidigare erfarenhet av att filma, klippa och redigera samt att publicera i olika sociala medier. Du kan följa utsatta mål och planering samt planera ditt eget jobb så att rätt sak blir utfört vid rätt tid.

Då du kommer skapa relevant och engagerande innehåll, med text, bild och vide för sociala medier är svenska språket viktigt. Du behöver även behärska engelska då det förekommer.

Det är en fördel om du har ett intresse för foto/film och är tekniskt intresserad.

Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år på heltid med placering på Arsenalen, strax utanför Strängnäs.

Skicka din ansökan till nyttjobb@arsenalen.se

Kontakta oss

Namn*
Förening/företag
Telefonnummer
Epostadress*

* Obligatoriska fält


Ärende*
Meddelande*

Skickar formulär...

Tackar!

Nu är det skickat. Vi återkommer så fort som möjligt!