2020
01 apr

1 april 2020

Paket att beställa via postorder!

Just nu står vi alla inför en osäker framtid, likväl museet. Under tiden som krisen pågår tappar vi viktiga intäkter och därför vill vi kunna erbjuda något där både ni kan välja att stötta oss MEN där ni också kanske ändå hittar något som passar just er!

Här kommer några nya paket ni kan beställa via postorder som vi satt ihop.

  • De första är vår WOT t-shirt i vitt (ser ni Arsenalen i bakgrunden?), samt en entrébiljett giltig ändra fram till 2021-12-31. Paketet kostar 263kr ink. porto
  • Nästa är speciellt utformat till den riktiga spelnörden. Innehåller en snygg WOT t-shirt, ett WOT 3D pussel med svårighetsgrad 3 av 5 samt en entrébiljett giltig ändra fram till 2021-12-31. Paketet kostar 363kr ink. porto.
  • För den som mer vill snöa in sig på det tekniska/teoretiska kanske paket 3 passar bäst? Här har ni 2h20min av råfakta på klassiskt DVD vis! Här medföljer också en entrébiljett giltig ändra fram till 2021-12-31. Paketet kostar 223kr ink. porto.
  • Vi säljer även separata presentkort på valfri valör. Med det kan man handla både i shoppen, caféet samt köpa entrébiljetter med. Entrébiljetter för vuxen, pensionär samt ungdom finns även de att köpa separat. Passar ju dem som vill hjälpa oss lite extra. Ett presentkort och enskilda entrébiljetter kan man självklart också kombinera med de andra paketen.

Vi har valt att skicka samlade beställningar en gång i veckan. Valda dagar för start på leverans är för närvarade Onsdag och Torsdag (beroende på antalet lagda ordrar).

Är ni intresserade av något av våra paket? Eller kanske någon av de COBI modeller vi nu också säljer per postorder? Mer info hittar ni på vår hemsida arsenalen.se eller så mailar ni direkt till order@arsenalen.se. Där hjälper vi er med eventuella frågor, storlekar, frakt och slutligen vidare i er beställning.

Hoppas vi alla kan hjälpas åt och att ni är med oss.

English.. For more information, please send a request to order@arsenalen.se.

Kontakta oss

Namn*
Förening/företag
Telefonnummer
Epostadress*

* Obligatoriska fält


Ärende*
Meddelande*

Skickar formulär...

Tackar!

Nu är det skickat. Vi återkommer så fort som möjligt!