2020
06 mar

6 mars 2020

Vi söker föreningar och aktörer till Familjedagen!

Just nu är vi i planeringsstadiet för Familjedagen som äger rum den 23 maj. Vi letar efter aktörer, föreningar och företag som skulle vilja vara med och delta denna dag? Mer information om dagen och hur du anmäler intresse finns nedan.

Tanken med Familjedagen är att t.ex. föreningar, företag och aktörer kommer till oss och visar upp sin verksamhet. Man tar t.ex. med sig någon aktivitet för besökarna att göra, låt kreativiteten flöda. Detta är ett utmärkt tillfälle för aktörer i eller runt om Strängnäs kommun att visa upp vad man har att erbjuda, eller för föreningar som vill få flera
medlemmar. Under dagen har vi mellan 1000-1500 besökare mellan kl. 11:00-16:00.
Då vi har stora fina grönområden på Arsenalen och hoppas på bra väder, planerar vi för att aktiviteterna kommer att vara utomhus.
Under dagen kommer Arsenalen att ha åkturer med PBV (pansarbandvagn), Funtrak (ministridsvagnar) och det kommer även finnas helikopterturer att köpa.
Det är ordinarie entré och öppettider till museet denna dag.
Då vi annonserar om Familjedagen ser vi gärna att ni bokar er plats i god tid innan för att eventuellt finnas med i marknadsföringen. Det är kostnadsfritt att delta för alla
aktörer men vi vill att alla besökare skall ha ut något av dagen och alla aktörer förväntas att vara här under museets öppettider.
Är ni intresserade av att delta eller har frågor kring dagen, skicka ett mail till familjedag@arsenalen.se eller ring museet.

Ansvarig
Isabella Hedenstrand Nastri
070-9137510
0152-12144

Kontakta oss

Namn*
Förening/företag
Telefonnummer
Epostadress*

* Obligatoriska fält


Ärende*
Meddelande*

Skickar formulär...

Tackar!

Nu är det skickat. Vi återkommer så fort som möjligt!